Surratt Beauty enfin

Jamen äntligen! När jag var inne på COW parfymeri för ett tag sedan så var det för att köpa denna omtalade lilla nödvändiga pryl:

Surratt
Surratt Beauty Relevée Lash Curler

Surratt beauty är ett helt nytt märke för mig. Och oj vilka fler härliga märken de har inne på COW, beware!

Grejen med denna ögonfransböjare är bara att den säljer slut på ett kick, så jag fick sätta upp mig på väntelistan. Hade nästan slutat hoppats när jag fick sms om att den kommit in från Paris. Klickade hem den illa kvickt, inom loppet av en kvart högst. Plus även denna då…, *hrmm*. (Den finns visserligen på utländska sajter men köpte hemma denna gång.)

~Dagens beautyflash: Lugn fikastund ihop räcker lång tid. Tills nästa påfyllning, på båda sätt.

Så här såg mitt fina paket ut när det kom hem till mig:

Surratt.beauty
Lyxigt paket från COW parfymeri

Sedan ett antal år har jag kört med Shiseidos ögonfransböjare och varit nöjd. Innan jag köpte den hade jag nån billig variant, så märkte verkligen skillnad då jag bytte upp mig. Men nu när var och varannan beautyjunkie har franska Surratt ögonfransböjare så tog suget över. I need it!

”Vinnare av Allure Magazines Best of Beauty och makeup artisternas favorit. 

Den har en handkalibrerad, ergonomisk design som gör att det krävs mindre tryck för att få optimal effekt.

Fransarna är skyddade av den mjuka silikon ramen medan de böjs till en snyggt upplyftande och förlängande form.

  • Japansk hand-kalibrerad design
  • Ergonomisk och kräver mindre tryck”

Denna ögonfransböjare är med andra ord top notch inom sitt lilla område, nog så viktigt!

Surratt.eyelahcurler
Den åtråvärda ögonfransböjaren jag inte kan vara utan

Nu har jag bara använt den i någon vecka eller så, men visst är den snäppet vassare än min gamla från Shiseido (som inte är fy skam). Jag tycker jag får mer böj på min fransar och den omsluter ögonfransraden bättre. Den är mer välvd som ögats naturliga form, så den kommer åt alla fransar.

Jag använder ögonfransböjare varenda dag då jag sminkar mig, så 320 kr för en nödvändig liten pryl i sammetspåse från Paris är värd sin prislapp i mina ögon!

Nu är jag på språng till Daisy Beauty Expo 2017, första dagen av två galet roliga och spännande dagar! Du får ta del av festligheterna så småningom! Vet redan att det blir superlyckat, precis som de två föregående år. 🙂

Hur gör du med fransarna dina? Viktig detalj? Något särskilt du använder?

Kram Lotta

4 thoughts on “Surratt Beauty enfin

  1. Jag har läst om denna men inte kommit mig för att köpa, lite sugen är jag dock. Kör just Shiseido och tycker den är bra men inbillar mig att den kanske inte passar mig ögonform helt hundra egentligen.

    1. Ja Shiseido är ju bra, men tycker nog Surratt är bättre formad för mina rätt små ögon. Får finare och lättare böj på fransarna. Du får kika på COW! Kul att se dig idag! Kram! ❤️

  2. Är visserligen den första high end-böjaren jag testat, men ja – helt klart värd priset! (köpte min på CultBeauty, har jag för mig)
    Gör mycket för hur pigg jag tycker mig ser ut – kan böja fransarna utan att måla dagar jag bara går hemma, sådär för min egen känslas skull 🙂

    1. Kul att höra Liselotte! 😊 Precis så känner jag också. Den ger en superfin böj på fransarna, både med och utan mascara. För varje dag som går undrar jag hur jag klarade mig utan tills nu! Ja jag såg att den finns på Cult Beauty om man är otålig! Kram till dig! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *