Transderma O och jag

Inatt när jag inte kunde sova började jag skriva på ett inlägg om mitt senaste serum från Transderma,* Transderma O, och det blev en himla massa tankar som kom! Hela min resa med den första av dessa fem exklusiva serum som finns från svenska Transderma på marknaden nu, till den allra senaste, på bild nedan.

Tranderma.O
Transderma O, vinnaren i SBCA 2016

Så idag tänker jag bara tipsa dig om att denna vinnare i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 är värd varje otäckt höga milliliterpris för min hud! (Hela 45 kr/ml!) Wow säger jag bara! Ja, till både priset och resultatet! Transderma Optimal Booster Serum* äger!

Varför, och hur funkar alla dessa bokstavsbarn, (tänkte jag säga) men okej då, bokstavsserum? C, A, R, M? Vad är vad? Det återkommer jag till, promise!

~Dagens beautyflash: Hudvård som självhjälp, makeup för mindfulness, KTB mot ångest i vardagsdräkt!

Transderma O.serum
Detta underbara innehåll i Transderma O, som gör magi med min hud

Jag använder Transderma O varje morgon och kväll, och det har hänt underverk med min hud sista veckorna, så len, mjuk och slät! Känns riktigt riktigt bra!

Till veckan återkommer jag om min Transderma-historia och varför jag absoluuut inte tänkt att inhandla denna dyrgrip! Men för idag säger jag bara, Transderma O FTW!!

Har du någon av bokstavsserumen hemma?

Kram Lotta

*inlägget innehåller affiliatelänkar till Skincity

*FTW=for the win enligt ungdomarna

10 thoughts on “Transderma O och jag

 1. Åh spännande! Nyfiken på vad du tycker om transdermas olika serum och vilka är dina favoriter! Kram 💕

  1. Kul Ivana att du också är intresserad av Transdermas fina serum! Ska försöka få klart min beskrivning av dem och hur jag använt och upplevt skillnaden mellan dem under årens gång! 🙂

   Ha en jättefin kväll, kram till dig! <3

 2. Hej, jag har använt Transderma O nu i en månad och jag har A på natten också. Är inte lika imponerad av O som du. Tycker att jag är mer torr och saknar den där lystern. Får väl se jag fortsätter tills flaskan är slut, är väl hälften kvar.. Jag har haft alla Transdermas serum och C är nog det jag gillat mest.

  1. Nämen oj så trist att höra Viktoria! Dessa är ju inte direkt billiga som sagt, så resultat vill man gärna ha förstås. :/

   Det är, återigen, så himla individuellt hur vi upplever och reagerar på hudvård. Mycket möjligt att jag får ett bättre resultat än du pga min trassliga hud denna höst-vinter-vår, som aldrig förr. Detta serum kanske var en av nycklarna till att min hud blivit bättre nu, att den behövde just denna boost. Bara en teori, men nånting är det ju. Så trist att du inte gillar O!

   Jag håller med dig om att C är en riktig höjdare! Där kan vi verkligen prata om fin lyster och jämn hudton! C-vitamin brukar vara svårt att få till i hudvården pga att det lätt försvinner i kontakt med syre, men där har Transderma verkligen lyckats. A är en av dem jag använt minst, mest pga att jag inte ska blanda ihop den med syraprodukter och använde ju Exuviance i en lång period fram till i vintras.

   Hoppas att du ser mer resultat av din flaska med O, annars är det nog så att det inte är den bästa för din hy hur trist det än är. Med tanke på din torrhet skulle jag ha lagt till M på natten, en storfavorit hos mig då jag är så yttorr! Tycker den hjälper väldigt bra.

   Ha det fint, kram! <3

   1. Jag har provat en hel del produkter och märken senaste åren, så jag har nog blivit lite kräsen. Nu har jag faktiskt lagt BP serum paradoxe ovanpå Transderman (efter att den sjunkit in) och då känner jag mig inte yttorr iallafall. Vad har du för produkter i övrigt till denna?

    1. Ja när man har provat rätt mycket, och fina produkter, så blir man helt klart kräsen! Det känner jag verkligen igen mig i! 😉

     Så smart att låta Transderma låta absorberas helt, och sen lägga BPs sköna serum! Tråkigt ändå att inte O gör sitt jobb för dig. 😒

     Jag använder min O ihop med M ibland, sedan med väldigt lugn och återfuktande hudvård ff. Mycket från dr Temt inklusive ampuller, serumet från Babor och många fuktmasker tex Rodials Dragon blood med fuktserum under, tex BPs. Så ofta jag kan sover jag med den kombon, ett fuktserum och sen mask fr dr Temt eller Skincity.

     Det märks att min hud tål mer nu, men huden är inte tillbaka i sitt vanliga tillstånd. Inser att jag varit bortskämd med det också.

     Ha en bra måndag Viktoria! Kram! ❤

  1. Ja detta serum var betydligt bättre för min hud än vad jag vågade hoppats på! 😊👍

   Ha det bra, kram! ❤

 3. Så där ja, då blev jag ändå mer sugen på att prova på O serumet. Jag har haft alla utom A av samma anledning som du. Men C vitamin serumet var jag för känslig mot. Men M gör verkligen skillnad på min hud. Men nog är de snuskigt dyra. Undrar om O finns i prov som de andra. Vill inte köpa på mig mer som jag sen inte kan använda och särskilt då med tanke på det priset.
  Sköt om dig finaste Lotta 💕
  Hälsningar Mona

  1. Haha, sorry Mona, men du är lika duktig fresterska själv! 😂👍

   Jag har faktiskt inte sett någon miniflaska av O så långt mitt öga når! Resten finns ju. Borde logiskt nog finnas förstås, innan man köper så dyrt serum!

   Håller med dig om att M är riktigt svårt att leva utan, vare sig man är torr eller yttorr eller vill fuktboosta sin hud! 😍👌

   Ta hand om dig fina du! Kram kram! ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *