Dermaceutic nya Anti-Age Serum

Om du läste mitt förra inlägg om Stureplansklinikens presentation och diskussion om skönhet, så vet du om att vi fick med oss ett av de högpresterande serumen med retinol hem, antingen med 0,5 % retinol eller 1% beroende på hudtyp, plus ett uppstramande serum Derma Lift 5,0.

Jag är glad att så många har skrivit om sina tankar och funderingar om estetiska ingrepp, fillers eller operationer i kommentarerna till förra inlägget, tack så mycket! Det är fortfarande något många vill hålla för sig själva. Men i dagens inlägg kommer man nog så nära ingrepp det går, då dessa cosmeceuticals är väldigt potenta. Vänta bara när du ser före- och efterbilderna på endast 28 dagar! (Jag har problem med texten och rader, så ha överseende med det längre ner tack!)

DSC05013
Jag fick med mig det medelstarka serumet på 0,5 %, Lifting-serumet och prov på solskydd med spf 50 och en skin recovery cream, Regent Ceutic.

Dessa serum finns alltså i olika halt av den aktiva ingrediensen retinol och heter Active Retinol 0,5 (medelstark) och Active Retinol 1,0 (extra stark). Derma Lift-serumet innehåller inte 5,0 % retinol, då skulle vi totalt frätas bort (huuu!), utan det står för 5% peptider som har en omedelbar liftingeffekt.

Dermaceutic var ett av de första företagen att jobba med hyaluronyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Nu pratar vi alltså om starka cosmeceuticals som man inte bara går iväg och köper så där i en handvändning, utan dessa köper man på sin klinik eller via certifierade hudterapeuter eller hudläkare.

DSC05016
Derma Lift är inte ett antiage-serum, utan ger direkt effekt vid användning. Går att användas vid ögonområdet, ja tack! :)
Dermaceutics laboratorier är specialicerade på estetisk kirurgi och samarbetar med över 30000 dermatologer över hela världen. De står i framkant inom cosmeceuticals och kemiska peeler. Effekten kan visas genom kliniska studier. Det vi kan använda för hemmabruk, efter rådgörande med en hudterapeut eller hudläkare, är de aktiva serumen baserade på retinol i olika grad, som rengöring, dag- och nattkräm, och några få fler produkter. Inget märke som har massor av serier eller olika produkter för konsumenten att jobba med hemma alltså, utan detta är ett märke som främst avser estetisk dermatologi på kliniker och efterbehandling hemma.
 Märket är uppdelat i 6 olika områden: Förberedande exfoliering: 1)Rengöring och 2)Stimulering. Efterbehandlande produkter: 3)Reparera tex Regen Ceutic som vi fick litet prov på och 4)Skydda, solkrämen Sun Ceutic spf 50 som vi fick litet prov på, Specialistbehandling: 5)Förebygga, där de två retinolserumen kommer in och 6)Resultatinriktat där Derma Lift-serumet kommer in.
DSC05017
Detta blev mitt val av antiage-serum, den medelstarka med 0,5% retinol pga min tunna och känsliga hud.
Om jag berättar lite mer om de nya Anti-Age serumen så jobbar båda med att stödja den naturliga cellförnyelsen och ska minska uppkomsten av tecken på hudens åldrande. Rynkor och fina linjer minskar, hudtonen blir jämnare, elasticiteten bättre och hudbarriären stärks. 0,5 rekommenderas för normal, känslig och mörk hud. 1,0 rekommenderas för en mogen hud.
Jag fick alltså med mig Active Retinol 0,5 som innehåller 0,5% Retinol Complex, 1% Pure Vitamin C & E (kraftfulla antioxiderande egenskaper), 1% Ceramides (hudåterställande), Panthenol och Allantoine (fuktgivande), Minerval Cocktail (energigivande mineraler). Hade jag fått 1,0-serumet så hade det stått samma sak på flaskan, förutom 1% Retinol Complex istället. Det skulle jag inte våga mig på med min tunna och relativt känslig hud. Retinol är en kraftig exfolierande ingrediens som inte ska användas ihop eller samtidigt med några andra exfolierande/peelande krämer.
~Dagens beatyflash: Få en hjälpande hand av en snäll och vänlig själ värmer gott.
DSC05018
De före- och efterbilder som vi fick se efter 28 dagar med användning av de båda serumen var förvånansvärt tydliga resultat! Då sitter jag där och svär tyst för mig själv att jag inte har en tåligare hud och kunde köra på direkt med Extra Stark All In! 😀
Nej då, men detta är verkligen ingenting för personer som vet med sig att de kan reagera på kraftfulla ingredienser. Det ska man verkligen vara medveten om när det kommer till Dermaceutic. Så innan du börjar använda någon produkt, så se till att du har en rekommendation från en hudterapeut eller hudläkare först, så du också får rätt produkter att jobba med.
DSC05019
Här står det inte om kunden använt det medelstarka antiage-serumet 0,5% retinol eller den extra starka på 1%, men resultatet syns ändå!
DSC05020
Här är bilder på en kund som har använt Lifting-serumet morgon och kväll i 28 dagar, och visst ser man resultat!
En bild säger mer än tusen ord – och ja du ser ju vilken effekt Dermaceutics serum har! Blir du lite sugen? Eller har du kanske redan provat? Jag har inte bestämt mig i nuläget om jag ska ge mig på dessa mycket aktiva produkter. I så fall blir det med mycket stort försiktighet.
Jag blir lite nyfiken om du har provat på det här märket? Jag har nämligen inte pratat med en enda person som har testat det! Så det är klart att jag blir nyfiken, hur det känns? Skulle du våga dig på dessa kraftfulla nya anti-age-serumen? Har du fått någon reaktion nån gång av att du kört på lite för hårt för vad din hud egentligen klarar av? Jag har inte riktigt varit med om det ännu, och hoppas slippa! Där är jag ganska klar över att jag inte vill utsätta min hud i onödan för något som är för starkt. Jag är inte den som bruka chansa då det kommer till min hud. Men nu har jag ju chansen att testa den mildaste…, om jag vågar! 🙂
Kram Lotta
 *innehåller affiliatelänkar till Skincity

0 thoughts on “Dermaceutic nya Anti-Age Serum

 1. Nu gör du mig mycket intresserad. Har tittat på dessa produkter en längre tid och försökt att läsa på. Skulle vilja höra ifrån någon med känslig hud. Kommer att följa dig för att se om du vågar 😉
  Varma kramar från Mona

  1. Ja det är ju det… Vågar jag?? Å ena sidan vill jag köra på med den på 1% istället å andra sidan tänker jag att inget av detta borde nudda min hud, haha!! 😊 Jag återkommer absolut när jag velat klart!!
   Stor varm kram! ❤

  2. Men du, fina Mona, nu kom jag ju på att du flagade och ömsade hud som en galning av något preparat för inte såå himla länge sen, eller hur var det?? Har jag fel? Då skulle jag dra åt mig öronen lite ifrån såna här produkter… Men förstår absolut viljan av att prova bara lite grann, hehe! 😀

  1. Amen åh, fina Rebecca som själv ser bedårande ut! Men tack för dina vackra ord, ska försöka ta in dem och tro på det du säger! 🙂

   Största varmaste kramen! <3

 2. Måste hålla med Rebecca här. Du har vad jag kan se jättefin hud och varför ska du då riskera något med dessa? Om du nu har känslig hud och så går det åt skogen, tänk på den långa vägen till balans igen….

  Säger jag som vet liiite iaf. Min hud mår ju bra/bättre nu än på mer än ett halvår! Nu har jag inte haft något superstarkt special men tillräckligt för att min hud skulle misstycka. Det är tusan inte värt det! Tycker du ska rådfråga någon hudterapeut irl innan du ev testar.

  kramar!

  1. Tack Sofia! Så himla gullig och omtänksam du är! Goda människa! Jag vet att det är att äventyra huden, men när de visar serumens resultat tappar jag nästan hakan!! På bara användning av serum?! Men ja det är mycket starka aktiva ingredienser! Så du har helt rätt! Jag ska ju definitivt rådgöra med Kristin först, som jag kan ana hur det kommer låta! 🙂
   Men så roligt att höra att du upplever att din hud mår bättre och har återhämtat sig så pass mycket! Och ja visst är Resolution Mask så himla bra?! Vad använder du nu, och vad har du för plan för hudvården?
   Kram! ❤

   1. Just nu är det Beauté Pacifique då jag hade en del hemma.
    Ögonkräm är det Biodroga MDs variant då jag inte riktigt har gillat BPs…

    Men- jag planerar ett besök på A för något och då ska det bli spännande att se. Serumet Resolution Treatment har jag redan köpt, det är såå härligt det serumet och masken har jag ju också som du vet…aaahhh! Har precis använt upp Elemiskapslarna som man fick som prov så nu ska den öppnas imorgon bitti/kväll! Tänkte nog kombinera den med Serum Paradoxe, frågan är vilken som ska vara på dagen och på natten…

    Min plan är att, beroende på vad de säger, fortsätta med BP just nu och sedan i höst gå över till något annat. Om de tror på Dr Temt så provar jag det gärna eftersom proverna jag fick och masken och serumet känns så bra. MEN- stort men här- allt beror ju lite på vad de tycker om min hud. Jag tycker den känns bättre men jag är ju bara lekman så…Dock är plitorna borta!! Hääärligt. (Att det kanske återuppstår någon vid månatliga kan ju hända men det beror ju då på annat….)

    Att jag sedan har en riktig lyxmask som ligger och väntar på mig imorgon på ett ställe är ju heeelt ditt fel…Du kan säkert gissa vilken. Du har nämnt den i bloggen… 😉 Ska bli jättespännande att testa den.

    Idag har jag testat Sensais ögonmask/ögonkräm. Den kändes skön och så får vi se vad jag tycker att den ger när man gjort några gånger men spontant kändes kråksparkar lite mer plumpade efter.

    Nu måste lite fixas innan läggdags. Många kramar!! Och ta hand om dig!

    1. Nämen neheeej du, lägg dig inte ännu!! Vilken drömmask?? Säg inte att du köpt LP sleeping mask eller nåt sånt galet underbart?? Tell me vad jag är skyldig till för mask? Resolution Mask från Dr. Temt har du ju redan. Väl?? Nu fick jag ju hjärnsläpp!! 😀

     Sensai måste du recensera sen! Jag måste hitta på nåt på ögonfronten, men inte just nu, men rekar inför framtiden! 😉

     Ja bra att du kör på BP som du både har och funkar, kanon! Men när ungefär har du tänkt att göra en ny behandling och få ett nytt utlåtande? Slutet på maj? Eller tidigare?

     Med tanke på hur underbara alla Dr.Temts produkter låter så ska jag be om prover nu på måndag när jag ska tillbaka till Acasia för sista och tredje IPLen. Då vill jag känna på både toxSKINCARE och Dr. Temt innan jag bestämmer mig för något.

     Massa kramar tillbaka! <3 (Väntar på svar innan jag kan sova!!)

 3. Glömde ju: Är det så att min hud mår strålande av BP så behöver jag ju inte ändra i höst om de inte tycker att jag bör ha mer. Av något skäl. Då får vi se.

  kram!

  1. Självklart ska du inte byta för att byta! Om din hud får mycket väl godkänt nu när du går tillbaka så kör på till BP tar slut och gör en ny bedömning då!
   Väntar på svar… Zzzzzz…
   <3 <3 <3

 4. Har spanat på dessa ett bra tag och skulle slå till om inte plånboken sa ifrån. Är nyfiken att testa märket som helhet, verkar riktigt bra och med lite fart i 🙂 🙂 Så mycket roliga märken de finns, svårt att hålla sig till ett..Kram

  1. Haha, ja du Linda, du skulle nog gilla dessa skarpt! För nog är det drag i dessa! Men som sagt, inte så jättemånga produkter i serien. Fast iofs så att det räcker till en hudvårdsrutin. Jag provade ett pyttepump av serumet på en liten fläck på halsen igår, inget rött eller annat idag. Sen testade jag lite lite av Derma Lift precis på ögonbenet, en bit nedanför ögat igår och vaknade inte med några skador där heller! 😉 Får låta bli dessa tills min sista IPL och ett par veckor efteråt, puh, sen kanske jag kan försöka prova i liten skala till att börja med. Bara för att se om jag ens tål dem. Sen får vi se.

   Åh ja, det finns så mycket spännande så man skulle behöva blindfolds för att inte lockas med överallt! 😀
   Stor kram till dig Linda! <3

 5. Dessa är jag mycket intresserad av! Och bilderna gör mig inte mindre intresserad direkt! Jag ska nog gå till någon hudterapeut och se om jag kan använda dem istället för att börja med fillern som jag var inne på i min tidigare kommentar. Finns det så pass aktiva serum som tar bort så mycket fina linjer så testar jag ju hellre det först! Och säg till om du själv provar dessa! Tack!

  1. Ja här delar jag verkligen din åsikt! Om det finns skönhetsprodukter som kan göra oss nöjda med vår hud vi bor i, så använd allt du kommer över för guds skull innan du börjar lägga ut tusentals kronor på fillers eller annat! Du kanske blir nöjd med ett nytt serum?? Vem vet? Just Dermaceutics och några få andra märken som jobbar med starka procenttal av retinol är i så fall att hålla ett öga på. Högsta tillåtna halt av retinol här i Europa är 1%, och där har ju Dermaceutics både 0,5 och 1% att välja på. Även Medik8 är ett märke som har hög halt av retinol. Jag har även de hemma, men inte vågat prova ännu! Hör dig för och ta reda på det du kan innan du köper något på egen hand. Köp det gärna hud en hudterapeut eller på en klinik, så du får all viktig information också! Hoppas det går bra för dig! 🙂

   Ta hand om dig och din hud fina Maria! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *