Biodroga bästa boosters

Biodroga MD är verkligen helt grymma, helt outstanding på att leverera utmärkta aktiva Skin boosters! Jag har fyra stycken här hemma som jag älskar lika mycket! Men på lite olika sätt, ska försöka förklara, så häng på!

Biodroga MD Skin boosters:

Biodrroga.serum
Mina Biodroga MD serum eller Skin boosters som de kallas.

Först måste jag bara berätta att jag gjorde detta inlägg halvklart igår kväll, helt ovetandes om denna rabatt idag. Sen vaknar jag upp och ser att Skincity har 35% på Biodroga MD i sin kalenderlucka nr 3 idag! Allvarligt, hur troligt var det?! Dessa Skin boosters har stått på kö för recension länge, för de är superbra! Så hej tjejmatte, klick klick! 😉

Biodroga MD har hela 23 (!) Skin boosters, så det finns säkerligen något för alla! Och jag är förstås nyfiken på alla de andra 19 och hur de är! Men jag ska berätta nu vad jag tycker om mina fyra, hälften köpta med egna pengar och hälften pressprover. Men du vet min policy, inget påverkar mina egna åsikter.

~Dagens beautyflash: Det vackraste tackkortet från vinterbröllopet, så fina! <3

Biodroga.skbooster
Min första bekanstskap med Biodroga MD.

Min allra första Biodroga MD-produkt tror jag faktiskt var Skin Booster Hyaluron Concentrate. Ett askungeserum som du har på väl valda ställen, tex runt ögonen eller acneärr, så fylls linjer och ojämnheter ut på sekunden. Det känns när man har på sig denna att det ligger något på huden och stramar upp lite grann. Du som testat fattar, men undrar om jag förklarar nog bra här?

På Skincity beskrivs den så här:

 • Plumping effekt för torr eller mogen hud.
 • Idealisk koncentrat för att skydda huden mot förlust av elasticitet.
 • Ger huden intensivt med fukt.
 • Mycket hög andel (10%) av hyaluronsyra i pulverform (ej i utspädd gelform).
 • Lågmolekylär hyaluronsyra.

Här använder man sig av den lågmolekylära hyaluronsyran för att binda hudens egen fukt maximalt och på så vis få en extremt bra plumpande effekt. Läs gärna mer om lågmolekylär hyaluronsyra på länken till produkten, för där ligger nyckeln till den magiska effekten.

Det blev en riktig buzz kring denna ett tag bland bloggare och på instagram när den kom, hur fantastisk effekten är. Och visst levererar den! Ett par droppar ur pipetten med det vattenliknande innehållet och puts väck med rynkor. Den kostar 1499 kr för 10 ml (149,90 kr/ml), men idag kostar detta lilla trollspö 975 kr. Svidande prislapp, men den gör det den ska.

Biodroga.vitaminc
Mitt andra serum som flyttade hit är väldigt omtyckt.

Min andra Biodroga MD-produkt som flyttade hit är Biodroga MD Skin Booster Vitamin C Concentrate 15, som har formulan som rinnande och genomskinligt vatten. Man tar upp produkten ur en glaspipett här också.

Fördelen med denna ljuvliga booster är att den har förmågan att binda c-vitaminet och ha så hög halt av hyaluronsyra i sig som binder vätskan i huden och ger ett fylligare ansikte med utslätande rynkor och linjer, plus en fin lyster.

Skincity skriver:

Resultatet blir en synbart balanserad, fyllig, fast och strålande hud. Stabiliserad C-vitamin i motsats till icke-stabiliserad C-vitamin ger ett effektivare skydd (mer än dubbelt) i huden mot UV-stress. Stabiliserad C-vitamin stimulerar kollagensyntesen med 69%. Hyaluronsyra förbättrar hudens fuktbindande kapacitet, skyddar mot uttorkning och lämnar huden mjuk och smidig.

Denna körde jag med mycket i en period. Jag trivs väldigt bra med den och den åker fram lite då och då. Den ligger på 1099 kr/30 ml (36.60 kr/ml), idag 715 kr. En fin produkt som du kan läsa mycket mer om hos Skincity via länken.

Biodroga.peptox
Min relativt nya kompis i skåpet, Pep Tox.

Nästa Skin booster jag har är Pep Tox Serum Fluid. Ojoj, när jag första gången lade denna på mig så kändes det som om jag hade gjort ett litet ansiktslyft! Det stramade upp hela huden och gjorde den mycket fastare och ungdomligare. Ett äkta askugeserum till fest eller en helt vanlig måndag! (Ja ett till!)

Det var denna som Biodroga MDs internationella trainee, tyska Evelyn, lade på mig under ansiktsbehandlingen som jag fick på Hud- och Kosmetikmässan. Då hade denna inte kommit ut i butik ännu. Alla var riktigt pep-pade inför detta släpp, med all rätt! 😉

Denna funkar för att den innehåller en stor mängd peptider som hjälper elasticiteten och kollagenet att fylla ut linjer och är trippelverkande. Som sagt, jag blev väldigt förvånad när jag använde denna för första gången. Wow, var mitt första ord för mig själv! 😉

Skincity skriver så här om detta magiska serum:

Biodroga MD PepTox serum fluid är ett högeffektivt serum med trippeleffekt! Tack vare sin höga koncentration av peptider ger det ett kraftfull anti-age resultat samt skyddar huden effektivt med hjälp av antioxidanter. Serumet innehåller Hexapeptid som har en avslappnande effekt på de mimiska linjerna och det motverkat även utvecklingen av nya linjer och rynkor.

Läs mer på länken, mycket bra information! Priset på detta är samma som föregående 1099 kr/30 ml (36,60kr/ml), idag 715 kr. Formulan på denna är som en lätt dagcreme och kommer i pumpflaska.

Biodroga.acidserum
Det nyaste från Biodroga MD, kom ut bara för ett litet tag sen.

Det fjärde och sista serumet jag har är också det nyaste från Biodroga MD, Skin Resurface Acid Serum Anti-age. Sist men abslout inte alls minst har detta serum något som de andra tre inte har –  en peelande effekt. Dessutom ökar den också microcirkulationen i huden, har många aktiva ingredienser i sig som gör att porerna synligt förminskas, linjer fylls ut och gråa trist hudceller försvinner.

Skincity skriver bland annat:

Biodroga MD SK BOOSTER Skin Resurface Acid Serum Anti-Age syresätter huden genom att öka mikrocirkulation och synligt minimera stora porer, linjer och rynkor. Kombinationen av peeling och intensivt vårdande serum har utmärkta anti-aging egenskaper.

Är du nyfiken på mer info, så klicka in på länken. Denna kostar 899 kr/30 ml (30 kr/ml), endast idag 585 kr.

Jag kan nog inte säga vilken av dem som är min favorit, eftersom jag går på humör och dagstillståndet för huden, och alla fyra är lika grymma på sitt sätt. Men mest wow-faktor hade helt klart Pep Tox-serumet, när jag fick både se och känna ett omedelbart resultat!

Har du testat något från Biodroga MD tidigare? Har du något av dessa serum?

Jag har övervägt att byta hudvårdsrutin helt till Bidroga MD flera gånger, men jag tror faktiskt att märket är lite för aktivt för min något reaktiva hud. Så är du jättekänslig, läs på om ingredienser och fråga Skincitytjejerna först!

Annars säger jag bara – go for it! De är inte så billiga, så idag 3:e december, är det något mer humana priser.

Kram Lotta

15 thoughts on “Biodroga bästa boosters

 1. Har också funderat på Biodroga men tänker lite som du. Och särskilt nu på vinterhalvåret, när jag är torr och därför blir extra känslig, är det inte riktigt läge att göra stora förändringar och byta till alltför aktiva produkter, har jag insett. Sen är jag ju förtjust i mina syror också. Däremot är alla dessa boosters sjuuuukt lockande… Men nu har jag precis köpt på mig en ny omgång Exuvianceprodukter, fem produkter på ett bräde (bra erbjudande hos hudterapeut), så jag ska försöka ligga väldigt lågt i årets julkalender. Kanske komplettera med något specialprodukt, om det dyker upp något riktigt bra erbjudande. Jag brukar bli så kolossalt stressad av alla dessa erbjudanden, överväger att byta ut produkter hejvilt och testa en massa nytt. Det är ju kul men varken så bra för huden eller plånboken kanske.
  Så får vi se till våren vad det blir. Men efter allt detta velande kring byte av märke, kände jag att jag fortsätter en vända till. Har inte riktigt tid och energi att skaffa en helt ny rutin och sätta mig in i en massa nytt, och vill inte heller just nu riskera att huden kanske slår bakut och reagerar under en invänjningsperiod. Lägger till ny någon produkt till min nuvarande rutin istället. Sen dök det upp ett bra erbjudande och då kändes det som ”the easiest way out” och såna passar bra med mitt liv just nu. Stor kram till dig!

  1. Hanna, det låter som om vi tänker väldigt lika angående hudvården för oss just nu! Ingen hit att byta märke när huden inte är på topp här i kylan och väderomslag. Plus att både du och jag har bunkrat Exuviance på bra kampanjer så vi har ett tag framöver. Sen i vår kan vi ju fundera vilken håll det lutar åt…

   Jag är väldigt sugen på att ge min hud dessa syror jag också eftersom jag fått så fin lyster och jämnare hud och hudton enligt flera hudterapeuter. Så Exuviance är helt klart ett bra märke. Eftersom jag är lika stressad och lockad som du, så får jag bara laborera lite med nån booster här och nån mask där för att få utlopp för mina sug! 🙂

   Ja, det krävs en hel del förberedelser inför ett helt nytt märke, kostar gör det också, så då vill jag vara så pass säker som jag kan bli. Det skulle ju vara kul att testa om Biodroga kunde göra ännu mer för min hud, men gränsfall känns det i magtrakten angående alla aktiva ingredienser. Det ska vara om min hud är riktigt stabil då.

   Så ja, håller med om allt, haha!! Och vi får blunda så hårt vi kan för alla kampanjer som man matas mer precis överallt och ropar KÖÖÖP!! Bara nappa om det verkligen kan passa eller vara nåt som jag vet jag förbrukar! Nu kör vi på denna linje ihop, sen tar vi ett snack på andra sidan årsskiftet! 😉

   Ha en fin kväll, kram på dig Hanna! <3

   1. Haha, ja det låter som en bra strategi! Det är ju verkligen ett ösregn av kampanjer nu och ett bra läge att byta, men jag orkar inte riktigt… Sen har jag haft några bra och långa samtal med Skincity där jag fått så bra förklarat för mig hur jag ska tänka när det gäller just min hud. Att det i en del fall faktiskt är bättre att fortsätta med det man har, och inte alltid tänka att gräset är grönare på andra sidan. Kanske lägga till något och dra ifrån något. Och att verkligen stämma av när man funderar på en ny produkt, så att den blir rätt ”pusselbit” i rutinen.
    Fick t ex tipset att satsa på c-vitaminboostern istället för collagenserumet, för att kunna få fukten från vesperan både dag och natt och ändå jobba med collagenet via c-vitaminet och som bonus jämna ut pigmentfläckarna. Så smart! Och att hålla mig från peelingen och hellre köra padsen någon gång i veckan om jag verkligen vill ha mer exfoliering. Men ännu hellre prioritera fukt. Så PC:s oil booster och någon bra fuktmask får gärna komma på kampanj!
    Alltså, vad gjorde man utan Skincity? Jag kan visst gå till en hudterapeut och njuta av en behandling, men råden från Skincity litar jag så mycket mer på fast de aldrig har sett min hud!

     1. Jamen absolut, och gärna innan dess för att kolla av status! 😉

      Ha en skön kväll nu, kram! ❤

    1. Men oj Hanna, det låter som du har fått toppenbra tips från Skincity som jag själv kan kopiera rakt av, haha!! 😃👍 Köra på C-vitaminserumet som tillägg, det gillar jag ju också sen tidigare!

     Vesperan har de alltid återkommit till när det gäller fukt. Då säger Elin alltid Vespera, Vespera, Vespera!! 😍😍😍

     Ja vi får hålla ögonen öppna efter våra luckor och under tiden ha lite is i magen och tänka förnuftigt istället för att dras med av allt som lockar! 😁🙈

     Tack för fina tips Hanna, kram kram! ❤

 2. Hej på er!
  Jag är i precis samma läge: blir sååå sugen på att testa Biodraga som verkar vara ett riktigt kvalitetsmärke. Använder också Exuviance till vardags, har hjälpt min torra, superkänsliga hud jättemycket.
  Men man kanske bör tänka till lite som ni så klokt skriver och inte kasta sig över alla erbjudanden.
  Men det är svårt!;-)
  Kram från Eva

  1. Hej Eva! Åh ytterligare en till trogen Exuviance-användare som sneglar lite mot det grönare gräset! 😃👍💞

   Visst lockar Biodroga, det kan jag lätt säga! Men jag inser också att jag varken kan byta hudvårdsrutin just nu pga kostnaden och särskilt pga mitt hudtillstånd. 😯

   Hyn är mer än yttorr och bråkar rejält med mig, vilket jag inte är riktigt van vid. Nu inser jag hur bortskämd jag oftast är! 😄

   Nej, det blir inget byte förrän min hud är mer stabil och innan jag helt har bestämt mig för vad det i så fall kan bli som nästa märke! Jag blir ju sugen på det mesta nu bland alla tusen kampanjer! 😊👍

   Gäller att sätta på skygglapparna nu Eva och vara stark!! Vi fixar det! 😂

   Ha en skön kväll!
   Kram på dig! ❤

  2. Haha, ja, vi kanske borde starta en stödgrupp såhär i adventserbjudandetider, där vi peppar varandra och hindrar varandra från att göra onödiga köp…? Samtidigt kan det ju bli bra med byte av märke. Och det är ju alltid roligt att kunna unna sig någon specialprodukt när priset är bra. Svårt balansgång det där. Lycka till Eva! 🙂

   1. Bra förslag Hanna!! 😃👍 Stödgrupp för hudnördar, AH, inte tokig idé med tanke på hur mycket vi alla shoppar!! 😂😂😂

    Natti! ❤

  1. Ja visst blir man extremt sugen på dessa godbitar Linda! Men samtidigt måste man tänka var de ska in i hudvårdsrutinen! Den brukar ju redan vara rätt full! 😁

   Ha en jättefin dag trots snålblåst och regn den 4e december!!
   Kram! ❤

 3. Fina Lotta! Har varit så trött i ögonen på sistone och har inte läst din blogg. Men nu har jag läst alla inlägg och jag säger det igen. Du är fantastiskt bra på att skriva! Och din beautyflash vad ju över gullig! Så himla fint av dig att ta med det, blev så glad <3 kram!!!

  1. Nämen käraste finaste vännen!!! ❤❤❤ Du ska ta hand om dig själv i absolut första hand!! Läsa här kan du göra sen!!

   Tusen tusen tack för dina fina ord, och så roligt att du såg att du fick komma med i min blogg som det vackra i vardagen!!! 😍😍😍

   Ta hand om dig och stå på dig så mycket du orkar nu och kom ihåg att din man kan göra mycket genom att bara följa med. Tyvärr funkar vården så ff… En man i rummet gör det plötsligt mer allvarligt. Pinsamt! 😡

   Jag ska in till dig och läsa ikapp oxå, vi hörs vännen fina!
   Varmaste kramarna ever!!! ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *