Policy

Jag är mycket noggrann med var jag står när det kommer till PR och den policy som jag har gentemot både dig som läsare och mot er som företag som vill samarbeta med mig. Allt för att vara så trovärdig som möjligt och sann mot mig själv.

Text:

Mina texter ska hålla sig till de pressetiska reglerna och marknadsföringslagen. Det är mina egna texter som bara jag har copyright på, skyddad av upphovsrättslagen, så jag vill be dig att fråga mig först om du vill citera något som jag har skrivit, eller tydligt skriva att det är ett citat och länka till mig. Jag reserverar mig för felskrivningar och mina åsikter och bedömningar på bloggen är baserade enbart utifrån mig själv som glad amatör och inte en professionell inom ämnet.

Produkter:

Största delen av de produkter som jag använder och skriver om här på bloggen har jag själv införskaffat. De pressprover som ibland skickas till mig, är jag tydlig med i varje berört inlägg var de kommer ifrån, och jag taggar dem som pressprover. Jag garanterar inte att alla pressprover kommer att recenseras, och jag skriver alltid utifrån min egen subjektiva bedömning. Allt för att du ska vara helt säker på att det jag uttrycker här är i allra högsta grad mina egna uppfattningar och åsikter som ingen kan påverka på något vis, oberoende av varifrån produkter kommer. Mina åsikter kan inte köpas eller påverkas av tredje part.

Bilder:

Alla bilder jag lägger upp här är mina egna som jag tagit med min iPhone/Samsung eller digitalkamera, så var vänlig att fråga mig om lov innan du använder mina bilder. Dessa går också under min copyright. (Övriga bilder anges källa.)

Affiliatelänkar:

Jag använder mig ibland av affiliatelänkar då jag skriver om produkter. Om du klickar in på dessa länkar och köper något därifrån, så betyder det att du sponsrar mig med en viss liten procentsats som ger mig en liten slant som innebär att jag kan införskaffa fler produkter att recensera. I dagsläget rör det sig enbart om länkar till Skincity och Hudoteket. Utöver det så har jag ett samarbete med ACASIA. I övrigt går alla direktlänkar till butiker som säljer produkten, så att du enkelt ska kunna läsa mer om den och eventuellt köpa på smidigaste sätt. Ren hjälp till dig som läsare alltså och inget annat.

Jag är tacksam om du hör av dig vid minsta lilla undran om något! Jag uppskattar ärlig konstruktiv feedback och strävar efter att utvecklas varje dag. Känn dig varmt välkommen och jag hoppas att du trivs här hos mig!