Daisy Beauty Awards 2017

Wow! Vilken grym gala som Daisy Beauty bjöd på i onsdags kväll! Vi var 400 gäster i vackra Norra Latin i Stockholm, numera City Conferens Center. Jag länkar till upphovskvinnan Kicki Normans blogginlägg om du vill veta och se mer, kika gärna in där! Och läs även hos Krizz som var bedårande med sin 9-månaders mage! Jag berättar redan nu att jag inte har några egna bilder från kvällen dessvärre, men kika på Instagram under taggen #daisybeautyawards om du inte redan gjort det! Massa festbilder finns där, och hos Daisy Beauty på Facebook. Här blir vi plåtade snett underifrån med världens ljus, men kul! 😉

Daisy Beautys foto.
Red carpet moment. AnnaKarin från ACASIA Agentur till vänster och jag till höger. Bild från Daisy Beauty.

Huvudattraktionen var givetvis att presentera de vinnande skönhetsprodukterna i tolv olika kategorier som Kicki presenterar här. Efter mycket testande och en kritisk jury sedan slutet av förra året vaskades det fram fem finalister i de tolv kategorierna. Alltså 60 produkter hade chans att vinna. Så med spänd förväntan satt representanterna för alla dessa sköningar och väntade på att få slutligen komma upp på scenen och hämta sitt pris och hålla ett litet tacktal. Precis som en gala ska vara! Ärligt talat så har jag inte testat en enda av vinnarna, ja det är sant, så nu blir det massa nytt in här för att lära känna de värdiga beautyvinnarna! 🙂

Daisy.Beauty.Awards
Programmet till hela galan till vänster och den fina inbjudan till höger, och en outnyttjad vinbiljett (!)

Efter lite välkomstbubbel i glaset var förväntan i salen hög. Kicki.har jobbat stenhårt inför denna fest för vår skull och det blev dundersuccé! Ett makalöst välordnat partaj, hatten av för dig tjejen och dina medhjälpare of course! Det var många som gjort sitt för denna kväll. Hon välkomnade oss alla på scenen i grym klänning från Victoria Beckham och urcool styling. Sedan tog underbara konferenciern Rachel Mohlin över. Så rolig så vi skrattade högt allihopa! Även Emma Wiklund, Yvonne Ryding, Linda Hallberg och andra härliga människor fanns på plats på scenen och presenterade de nominerade och vinnarna.

Chefen och upphovskvinnan för galan, Kicki Norman till vänster, och skådespelerskan Rachel Mohlin till höger som var kvällens konferencier. Två superfina kompetenta kvinnor! Bild lånad från Kickis blogg.

~Dagens beautyflash: När någon gör något helhjärtat så blir det alltid succé, så även denna gång! Tack för en hel upplevelse!

Gästerna hade klätt upp sig till tänderna i vackra kreationer, håruppsättningarna var tjusiga, mejken perfekt och klackarna höga. Mina egna dyra skor höll jag på att tappa hela tiden då jag hade för hala strumpbyxor på mig, amatör! (Utan strumpor inga problem.) Wonderlands event hade fått uppgiften att hålla i hela galan och oj vilken upplevelse vi fick! De riggade även den härliga kvällen på Cafe Opera med Real Techniques. Duktiga som alltid.

Efter prisutdelningen så bjöds det på en mycket god buffé inklusive vin eller vatten. Sedan fick vi gå runt bland rummen och utforska sponsorernas påhitt. Huvudsponsorer var Åhléns och Cetaphil. Övriga var bland annat ACASIA Skincare, L.Y.X. Cosmetics och YR Yvonne Ryding. En spådam var på plats (som jag missade, oh no!), Åhléns hade en utlottning på 10000 kr (!!!) till en lycklig vinnare (inte jag…), och även ett lotterihjul där jag faktiskt vann 2a priset! Yay! Jag sade precis till min fina vän AnnaKarin från ACASIA agentur att ”jag vinner ju aldrig” en minut tidigare, haha! Hon sponsrade med en populär sköning i vår goodiebag vi fick med oss hem. Ja med bästa Lift Me Up sheetmask som typ alla hade lagt ut på instagram under dagen. Instagramflödet med bilder med taggen ovan rullade på scenen innan allt drog igång. Och yes vi var många som hade preppat oss med just den masken kvällen till ära, kul att se!

Daisy.Beauty
Mitt pris från Åhléns, du ser ju vilka underbara grejer jag fick! Jippi!

Partyt var så roligt ordnat med popcorn i strutar, sockervadd, fotorum i 360 grader, fotovägg, små tävlingar här och var. Så vi gick runt och roade oss rejält innan DJn drog igång partymusiken för dansgolvet. Verkligen en lyckad, rolig, lyxig och fantastisk kväll som Kicki och company bjöd på. Mitt största tack för att jag fick ta del av denna festlighet mitt i veckan!

I det nya numret av Daisy Beauty Magazine, mars/april 2017, kan du läsa allt om de nominerade produkterna till vinnarna, på sidan 55. Tidningen kommer ut i butik den 21a februari, men vi fick både den och den NYA tidningen Daisy Beauty Professional i vår goodiebag, så spännande att få läsa! Grymt modigt och coolt att ta steget till att starta ett till magasin särskilt för branschfolket! Hejja Kicki som är ansvarig utgivare och chefredaktör även för den!

Daisy.Beauty.Awards.2017
En fin åtråvärd goodiebag från Daisy Beauty i fin tygpåse var proppfull med härligheter!

Denna gala var den första i ordningen för att presentera Daisy Beauty Awards (priset har delats ut i 6 år), men inte den sista! Nästa år kommer jag att sitta och vänta på en förhoppningsvis ny inbjudan till en superhärlig gala. För detta var lika kul och välordnat som Daisy Beauty Expo! Det säger en hel del. Hjärtligt tack till ALLA inblandade som gjorde kvällen magisk!

Kram Lotta

 

2 thoughts on “Daisy Beauty Awards 2017

 1. Åh, så trevligt vi hade 🙂
  Vilken otroligt välordnad och fin kväll!
  Grattis till vinsten!

  Kram o Trevlig helg!

  1. Ja verkligen en riktigt festlig kväll! Jätteroligt! Och bästa sällskapet förstås! 😊

   Tack! Ha en fin fredagkväll! Kram! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *