Hjältinnan L’Impératrice 3 Dolce & Gabbana

Yes, min doftgarderob växer fortfarande! L’Impératrice 3 Dolce & Gabbana har i toppnoten rabarber. Denna fruktiga doft har även röda vinbär och kiwi. Min nya parfym är en av storsäljarna, så jag tror du känner igen den eller till och med har den? Vi sniffar lite på ännu en av mina nya dofttillskott i min nya parfymsamling!

Visst har du rätt, denna text har blivit liggandes ett tag. Men nu blev jag sugen på att visa upp även denna nya parfym, trots gråa fuktiga november! Och fler dofter kommer…

L’Impératrice 3 Dolce&Gabbana:

L'Imperatrice3.dolce&gabbana
Dolce & Gabbana L’Impératrice 3 i min rabarber i trädgården.

I min doftgarderob så är L’Impératrice 3 Dolce & Gabbana inte speciellt unik, men jag tycker om den. Den är lättburen och doftar gott. Som hjärta har den rosa cyklamen, vattenmelon och jasmineblad och basen är mysk, sandelträ och grapefruktträd.

Kicks tar 560 kr för denna flaska på 50 ml (11.20 kr/ml), och ja även denna har kommit hit via resor och taxfreeshopping. De beskriver den så här:

Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk.
Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande.
Praktfull och energisk, för L´Imperatrice är livet en film och hon är dess hjältinna. Alla huvud vänds mot henne när hon träder in i ett rum. Vibrerande och magnetisk utstrålar hon karisma och kraftfull karaktär.

Jag tror att många har lätt att tycka om den här parfymen. Den är populär och jag upplever den som lättburen. Något som man kan bära till vardags.

L'imperatriceno3.dandg
Dolce & Gabbana i höstgräset.

Doften L’Impératrice 3 lanserades 2009 och har från början toppat listorna och sägs ha inspirerats av tarotkortet ”Härskarinnan”. För mig är detta en till fruktig doft i min samling, men har något mer i botten som inte är så lätt och flyktigt. Något som är mer bestämt och inte är undanflyende.

~Dagens beautyflash: Vi är många som står starka emot världens onda krafter. Det räcker inte alltid till tyvärr. Pray for Paris. <3

Jag har ingenting annat från märket Dolce & Gabbana då jag tycker det ofta är för överdådigt, tex väskor och andra saker. Men denna parfym känns inte alls lika prålig som jag har en tendens att tycka övriga produkter har. Dock en tyngd som gör den till den unika fruktdoft som den är. Utan mysken och trätonerna i grunden hade den varit för lätt för mig tror jag.

limperatrice.dolcegabbana
Härskarinnans doft i det blå

När jag går in på deras italienska hemsida ser jag att de har ett läppstift som heter Sophia Loren, och kvinnan själv får även vara modell för dessa, hur härligt är inte det? Då får jag en knäpp på näsan av min förutfattade mening om detta italienska märke! Donnan, ikonen och denna snygga dam med ett antal år på nacken, får stolt sitta modell för läppstiften i ett så trend- och modekänsligt land som Italien. Molto buono D&G!

Har du denna doft, eller vet hur den doftar? Vad tycker du om italienska Dolce & Gabbana?

Kram Lotta

2 thoughts on “Hjältinnan L’Impératrice 3 Dolce & Gabbana

 1. Jag hade den parfymen när jag bodde i Örebro och pluggade till sjuksköterska för ca 6-7 år sedan 🙂 Det var min ”kvällsdoft” och jag älskade den! Sen köpte en av mina närmsta vänner den och då kunde jag inte använda den nåt mer… Klarar av någon märklig anledning inte av att bära samma doft som någon annan (iallafall inte en person som jag då träffade dagligen). Jag tycker fortfarande att doften är underbar, men kan inte bära den. Jag har kvar min gamla flaska och går och luktar på den ibland 🙂

  Kram

  1. Haha, så roligt att höra din berättelse om denna parfym Jessica! 😃👍

   Då måste du ha köpt denna doft precis när den släpptes. Kul att höra att du bott i Örebro under studietiden. 😍

   Dofter är extremt personligt, så jag tror jag kan relatera till ditt motstånd att inte vilja använda den när din kompis köpte samma som dig. Synd iofs på så god doft! Men jag förstår dig tror jag…

   Du har ju din underbara Sensai som jag inte riktigt kan släppa tanken på! 😁 Men nej, nu blir det nog annan shopping, iaf för mig, iom alla kalendrar och kampanjer i december, hu undrar hur mycket som kommer locka?! 🙈 Vad tror du?? 😆

   Ha nu en skön söndag med din fina familj vännen! Största kramen! ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *