Dior Addict Lip Sugar Scrub surprise

I den babyblåa necessären jag fick hos Dior på Daisy Beauty Expo 2017 såg låg bland annat denna läppskrubb. Jag ska vara ärlig direkt och berätta att jag inte testade den förrän efter några veckor för jag trodde den var något annat. (Fatta mina fördomar!)

Uppdatering: Har problem med tekniken, testar att posta detta inlägg igen.

Dior.LipSugarScrub
Necessär från Christian Dior med fint innehåll

Något annat som i en sämre variant av läppskrubb som inte funkar på mina vintertorra läppar (säkert snordyr också). Men där fick jag på nöten! Ha! När tant fick för sig att öppna hylsan och låta det rosa sockrade stiftet glida över läpparna så infann sig en ny känsla. Den är ju hur mjuk och skön som helst, kornen smakar socker och den funkar ju visst! Där fick jag. Surprise! 🙂

~Dagens beautyflash: Omtänksamma själar finns det inte nog många, är lyckligt lottad att jag har några i min hörna när det blåser kyligt så här i trista tider.

När jag applicerar denna läppskrubb så brer jag på rätt ordentligt med produkt för att komma åt själva skrubbandet. Måste säga att detta koncept med skrubb på stift är genialiskt, istället för alla glasburkar jag har sen tidigare. Sockerkornen gör mina läppar väldigt mycket mjukare, återfuktade, både exfolierade och balsamerade för att välja ett felaktigt ord men du fattar. Kornen smälter och smakar gott och kvar finns svagt rosa mysiga goa läppar.

Dior Addict Backstage Pro 001 Self-Vanishing Sweet Exfoliating Lip Balm Color Awakening. Japp, så heter denna rosa sköning!
Dior Addict Backstage Pro 001 Self-Vanishing Sweet Exfoliating Lip Balm Color Awakening. Japp, så heter denna rosa sköning på kartongen den kommer i!

Jag använder alltid läppstift och läppglans med färg så Dior Addict Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm, (namnet som står på själva stiftet), använder jag inte dagtid om jag inte bara lullar runt hemma. Den lilla tonen av rosa som den lämnar efter sig räcker inte på långa vägar till för mig som läppoholic. Annars hur bra som helst. Den kommer i serien Backstage Pros som Diors egna makeupartister använder. Och ja, den är faktiskt snordyr med en prislapp på 360 kr hos Kicks. Tveksam om jag skulle köpa denna dyra skrubb själv faktiskt, trots att den funkar fint. Kanske med min medlemsrabatt?

Skulle du köpa Diors nytänkande läppeeling? Eller gräver du i små burkar som jag annars? Vad använder du till det trista irriterande vinterfnaset? Hur tänker du på pris kontra bra produkt, dyrt=bäst?

Kram Lotta

4 thoughts on “Dior Addict Lip Sugar Scrub surprise

 1. Hej Lotta!
  Nyss hemkommen efter en underbar skidsemester i Val gardena! Strålande sol och hög höjd har gjort läpparna lite fnasiga, så det var med stort intresse jag läste detta inlägg. Flera har hyllat denna produkt, och för mig som trivs med väldigt lite färg på läpparna är det ju intressant. Men priset är högt och jag har inga bra erfarenheter av läppskrubb faktiskt; har testat några olika men aldrig blivit särskilt imponerad.
  För mjuka läppar i allmänhet tycker jag två icke-skönhetsprodukter faktiskt fungerar bäst: Försvarets hudsalva och Carmex.
  När det gäller pris tänker jag på två sätt- pris per användning och pris i relation till resultat.
  En dryg produkt får ju ett lågt pris per användning även om inköpspriset kanske tycks högt.
  Om jag t ex tar Codage eller Biologique recherche så är det produkter med högt pris men för mig med känslig hud, eksem och som vistas i krävande miljöer så är dom värda priset pga dryga och fungerar (långt ifrån alla som gör).
  Med en hud som min (föddes för tidigt med hudproblem redan från start) är det så otroligt noga! Jag avundas dom jag ser på gymmet som bara duschar och smörjer in sig lite hastigt med whatever kräm. Jag måste ha hudvård som verkligen levererar. Och bra hudvård har hjälpt mig mycket bättre än starka cortisonsalvor.
  Kram från Eva

  1. Hej Eva! Åh lyckos dig med skidresa, härligt!! Hoppas du haft det super, vilket det verkar som, kul!
   Läppskrubbar tycker jag det finns mest en sort av, dvs sockerskrubbar precis som denna dyra från Dior. Jag tycker de gör lite skillnad men en frottéhandduk funkar ju också. 😉 Denna goding är bara så lyxig och mysig, men visst behövs det mer för att hålla läpparna mjuka och fina. Håller med om att traditionella billiga läppsalvor är bra, men jag har också några dyra favoriter, som tex Akademiklinikens läppis som också brukar hyllas.
   Jätteroligt att du drar samma paralleller som jag när det kommer till priset! Jag brukar säga detsamma om kläder, ppa, pris per användning. Samma sak gäller verkligen hudvård som du så klokt beskriver. Det gäller att tänka till och lägga krutet på det som verkligen fungerar, är drygt och bra för just min hud. Resten är dyra pengar i sjön. Så även om det svider just vid köp så är det billigare i längden. Jag är verkligen emot slit-och-släng, och att köpa saker bara för att. Både för min egen ekonomi men mest för den stora samhällsfrågan.
   Har du provat BR redan? Jag har sneglat på produkterna men inte lyckats bestämma mig. Kanske köper P50, men har inte riktigt bestämt mig. Tycker du att de funkar på dig, och har du en hel rutin i så fall?
   Ha en superskön solig söndag bästa Eva! Stor kram! <3

   1. Jag har bara P50W än så länge, övrig hudvård är Codage. Men den är helt otrolig! Allt som jag läst och hört om denna är sant. Såg skillnad efter dag 1! Kommer testa hela rutinen inom kort.
    Kram och ha en fin söndag!

    1. Tusen tack för svar snälla Eva! 😁 Det gör mig väldigt sugen på att börja med just den. Fantastiskt att se resultat så snabbt!
     Kram till dig! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *