Bitch Balm och Lip Scrub By LipGloss Bitch

En rutinerad veteran inom skönhetsbloggandet med sina 11 aktiva år (!) är LipGloss Bitch, Helena, som nu har släppt sitt eget märke med två läpprodukter. Hur roligt är inte det? 🙂

Jag träffade henne på Make Up Stores beautyshow och skulle handla hennes nya alldeles egna läpprodukter som lanserades i januari 2016. Men jag lyckades tappade bort henne i den stora folkmassan. Vi bor inte i samma stad, så jag lade en beställning från den smidiga shoppen på hemsidan och fick snabbt som ögat hem både läppskrubben och läppbalsamet i min brevlåda.

LipGloss.Bitch
LipGloss Bitch egna läppgunkor

Produkterna är till 98% ekologiska. Lip Scrub By LipGloss Bitch är en sockerskrubb med mintsmak, så god! Och den river maffigt bort allt torrt i ett nafs! Otroligt effektiv. Vilken höjdare till ynka 139 kr! Den kommer i en fin glasburk på 15 ml. (9,27 kr/ml). Jämför jag med tex Bliss sockerskrubb för läpparna (159 kr), så är Helenas minst lika bra. Dessutom ekologisk, hurra!

~Dagens beautyflash: Älskar kvinnor som gör sin egen grej! Och kvinnor som stöttar andra kvinnor är de enda som räknas i min bok. De andra kommer till ett annat ställe sen…

Den andra produkten hon tagit fram är det coola Bitch Balm By LipGloss Bitch (loove the name!), som är ett läppbalsam med nostalgisk körsbärssmak. Den gör mina läppar mjuka under natten. Jag sover alltid med något läppbalsam och under dagtid har jag alltid läppstift. Går aldrig utan något på mina läppar! Så denna agerar som nattkräm åt mig just nu och återfuktar riktigt fint. Ett stift kostar 59 kr. Även denna är förstås 98% ekologisk.

BitchBalm
Grymt mycket sockerkorn som lätt tar bort flisor på läpparna och mjuka Bitch Balm efteråt gör läpparna lenare än lenast

Dessa två läppisar har gått med raketfart upp i topp bland de bloggare jag känner till, så jag tror inte du blir besviken om du lägger in en beställning här. Jag är en kräsen användare av läpprodukter dygnet runt, så passerar något mitt nålsöga, ja då är det good stuff!

Vilket läppbalsam tycker du annars funkar bäst denna årstid? Någon favorit?

Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *