Bakgrund

Min mobil juni -13 till maj -14 249 Kära bloggläsare!

Här berättar jag lite mer om min bakgrund, vad jag har sysslat med i livet. Eftersom jag är en nyfiken person som har en förkärlek till det livslånga lärandet, så har jag provat på många olika yrken innan jag valde vad jag ville plugga vidare till. Jag har bland annat jobbat som försäljare och områdeschef för Oriflame, sjukvårdare, journalist, butiksbiträde i både kläd- och mataffär, gruppbostad, kontor och som utbildad väktare och ordningsvakt med vapenlicens med placering på ambassader, departementen och på Rosenbad.

Jag har studerat vid Uppsala universitet där jag läste svenska, nordiska språk, engelska, litteraturvetenskap, genusvetenskap, barn- och ungdomspsykiatri och pedagogikkurser. Jag läste en del av min utbildning i Oxford, England, och har även läst på Stockholms universitet. Jag har en filosofie magisterexamen i brittisk litteratur och svenska och är legitimerad gymnasielärare i svenska och engelska. De senaste decenniet har jag jobbat som gymnasielärare i mina kära ämnen. Humanist? Javisst! Och feminist? Självklart! Mitt intresse för det skrivna språket har också gjort att jag har valt att läsa några kurser på Skrivarakademin i Stockholm. Förhoppningsvis kommer jag få chansen att få skriva mer kreativt i större utsträckning framöver.

För dig som är intresserad av ett samarbete med mig, tveka inte att fråga! Du kan anlita mig för diverse olika skrivuppdrag, översättning (engelska/svenska) och projekt där du får presentera din idé så kan vi diskutera hur jag kan vara till hjälp. Enklast är att kontakta mig på info@beautybydonnachic.com eller fylla i kontaktformuläret, så hör jag av mig till dig. Jag är glad att du har hittat till min sida och uppskattar all konstruktiv feedback och kontakt!

 

2 thoughts on “Bakgrund

 1. Hej! Ska starta upp två salonger inom kort. Där kommer det att finnas hudvård, botox, massage mm. Har jag möjlighet att bli återförsäljare av era produkter? Mvh Monica Olovsson

  1. Hej Monica! Det låter väldigt spännande!

   Jag har inga hudvårdsprodukter att erbjuda, utan andra tjänster i så fall som jag beskriver här. Om du har något särskilt du undrar över om jag kan bidra med, förutom produkter, så skriv gärna till info@beautybydonnachic.com och berätta mer!

   Lycka till med ditt stora projekt! Ha det bra!
   Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *