Nya spår och klairs

Äntligen höst med sol, hög luft och äppeldoft i trädgården! Hoppas du haft en fin sommar! Denna höst kommer att se en hel del annorlunda ut för min del. Det händer mycket på flera olika plan, nya projekt och nya spår. Så jag kommer inte att skriva så mycket alls på bloggen och Instagram. Jag får vänta och se hur saker och ting utvecklas men vill ändå tala om att det kommer bli rätt tyst här inne så du vet lite varför utan att gå in på detaljer nu. Spännande och nya saker kommer ta både tid och energi. Förhoppningsvis mest positivt!

~Dagens beautyflash: Ibland måste man bara våga hoppa utan att veta om nätet håller.

Med det sagt så slutar jag inte testa hudvård och smink för den delen. Såklart inte! Jag kommer att få ett stort paket hemlevererat till dörren idag med massa godsaker. Jag har beställt ett startkit med klairs*, nytt spår för mig med K-beauty, som jag länge kikat på. Tyckte det var smart idé nu när Skincity* har 20% på klairs* och dessutom har en höstkampanj där du får en fin gåvobox* när du handlar för 1190 kr. Mitt kit kostar 1199 kr så jag får alltså dubbelt upp idag, så kul! Har du testat klairs? Känns som om jag är sist på bollen  här. 🙂

Dessa fina saker väntar jag spänt på nu! Bilden är lånad från Skincity. Ta hand om dig och ha en jättefin start på hösten!

Kram Lotta

*inlägget innehåller annonslänkar

4 thoughts on “Nya spår och klairs

  1. Så roligt att höra Malin! Ser fram emot just det serumet. Har kört TriVita 30 och hoppas detta funkar lika bra.
   Ha en skön kväll, kram! ❤️

 1. Jag har inte testat något från Klairs ännu, kör hårt på Medik8s underbara produkter.

  Lycka till ❤️

  Kram

  1. Javisst fina Jessica är Medik8 bra! Vill prova mer av det!😊
   Tusen tack för dina ord, blir så glad! Hoppas du och din familj har det jättebra och kram på dig! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *